Wist u dat wij ook alle zonwering leveren? Rolluiken, sreens noem maar op. Rechtstreeks van de fabrikant. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Wij leveren en monteren alle soorten horren. Inzet horren, rolhorren, deurhorren etc. Verkrijgbaar voor vrijwel alle type kozijnen en in meerdere standaard ral kleuren maar ook in afwijkende kleuren.

Deze maand 10% korting op alle zonwering.

Schilderwerk, onderhoud van uw woning tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij gebruiken uitsluitend professionele producten voor een jarenlange bescherming van uw opstal.

Vaak is reparatie van beschadigde (lees rotte delen van) kozijnen mogelijk om vervanging te voorkomen c.q. uit te stellen. Het verrotte deel wordt tot op het schone harde hout verwijderd en opgevuld met nieuwe kozijndelen en of aangesmeerd met oplosmiddelvrije tweecomponenten reparatiemassa op basis van epoxy. Geen dure abonnementen waarbij u honderden euro’s betaalt voor plekjes bijwerken.

Indien u wenst, komen wij elk jaar langs om een inspectie uit te voeren en om bij te werken tegen het normale uurtarief zodat u slechts een fractie van een duur abonnement kwijt bent. U heeft dan de garantie dat uw opstal er netjes en verzorgd bijstaat.

Onderhoud van uw woning aan de binnenkant in de winterperiode? U profiteert niet alleen van 6% btw maar ook van een scherp tarief.

Wij leveren en plaatsen kunststofkozijnen van topkwaliteit. Vraag eens een vrijblijvende offerte.